(c) Nuff Said

'NUFF SAID

Ontdek de kracht van woorden en de magie van expressie
za 16 dec ’23 20:15
16 dec ’23
20:15
  • 16 dec ’23
    20:15
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Elke maand kun je ergens in Vlaanderen op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met vers bloed, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Nu is voor de tweede keer Kortrijk aan de beurt. 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen, vertakte de afgelopen veertien jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Elke maand kun je ergens in Vlaanderen op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met vers bloed, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Nu is voor de tweede keer Kortrijk aan de beurt. Huisband Lucid Lucia Collective brengt zoals op elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Johan Petit is jullie host van de avond.

Aight! Who’s in!?

 

LINE-UP

JERON DEWULF (BE)

Jeron Dewulf is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na ‘Grom‘ en ‘Survival of the fittest’ toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

ADJA (BE)

Adja maakt als maker, zangeres en performer snel een naam voor zichzelf in België als multidisciplinair talent met grote plannen. Zo won ze in 2022 de Soundtrack editie Brussel en in januari 2023 plaatste De Morgen haar bij een van de zes Belgische muziekbeloften van 2023: "Haar debuut-EP doet qua stijl denken aan de spirituele neo soul van Erykah Badu, de zwarte empowerment van Solange en de fluwelen aanpak van Lianne La Havas."

AYA SABI (BE)

Aya Sabi debuteerde met de verhalenbundel ‘Verkruimeld land’ en werd hiervoor meteen genomineerd voor de Opzij Literatuur Prijs en de Lang Zullen We Lezen-trofee. Sindsdien schrijft ze columns en journalistieke stukken voor verschillende media. Ze werd tot “een van de literaire talenten van het jaar” gebombardeerd door de NRC. Haar debuutroman ‘Half leven’ is verschenen bij Das Mag.

THOMAS SMITH (BE)

Thomas Smith maakte in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. In de loop van zijn carrière is Thomas uitgegroeid tot een stand-up comedian van wereldniveau. Standpunt, diepgang en een wervelende positieve energie.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Host: Johan Petit.

Met: Jeron Dewulf, Adja, Aya Sabi & Thomas Smith

Ontdek ons aanbod