(c) Begijn Le Bleu

Fwiet! Fwiet!

Begijn Le Bleu
Fluitend op stap met Begijn
zo 21 apr ’24
21 apr ’24

Natuurgids Begijn Le Bleu neemt je mee op sleeptouw in je eigen streek. Samen duik je de natuur in, niet het minst om vogels te spotten! Het rijke leven van onze gevederde vrienden zal je verbazen en doen verstommen. Niet te missen, deze kleine ontdekkingsreis met rasverteller en comedian Begijn. Fwiet! Fwiet! 

Tijdens deze wandeling krijg je de natuurgids in comedian Begijn Le Bleu aan het werk te zien. Hij neemt je mee in je eigen streek om vogels te spotten en vertelt je honderduit over het reilen en zeilen van onze gevederde vrienden. Je mond zal ervan openvallen. Niet te missen, deze kleine ontdekkingsreis met rasverteller Begijn. ‘Fwiet! Fwiet!’ is ook de naam van de vogelpodcast en het magazine van Begijn Le Bleu, enthousiast onthaald door pers en publiek.

START aan OC Marke - Hellestraat 6, Marke

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

(c) Begijn Le Bleu

Ontdek ons aanbod