(c) Isabelle Pateer

Edenwood
Heerlijk wegdromen met West-Vlaams duo
zo 28 apr ’24 11:00
28 apr ’24
11:00
  • 28 apr ’24
    11:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Het Edenwood Duo spitst zich sinds het begin van zijn  bestaan in 2016 toe op het brengen van nieuw repertoire. Met ‘Light Blue’ brengen ze nu een virtuoos en poëtisch programma. Kolosko, Mirto en Duplessy? Het zijn componisten die wellicht geen belletje doen rinkelen, maar door hun frisse aanpak, vaak pretentieloze schrijfwijze en knipogen naar de jazz of wereldmuziek zijn ze wél heel toegankelijk. Ook muziek van streekgenoten komt aan bod. En er is zelfs een primeur! 

Het Edenwood Duo bestaat uit Catherine Struys (cello) en Wouter Vercruysse (gitaar). Hun programma ‘Light Blue’ is verkwikkend, virtuoos en verbeeldingsrijk. We horen werk van Kolosko, Mirto en Duplessy, componisten die waarschijnlijk geen belletje doen rinkelen maar die door hun frisse aanpak, hun vaak pretentieloze schrijfwijze en hun knipogen naar de jazz of wereldmuziek heel toegankelijk zijn. Ook muziek van streekgenoten Armand Coeck en Erik Desimpelaere komt aan bod. Van het werk van Desimpelaere zal het duo de wereldcreatie ten gehore brengen!

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Wilde Westen vzw & Conservatorium Kortrijk.

Met de steun van Sabam for Culture

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.