(c) De Schaapjesfabriek

Take Off #15

SOIREE PERPLX | Take Off #15
Kunst- en vliegwerk van jong geweld
za 29 jun ’24 20:00
29 jun ’24
20:00
  • 29 jun ’24
    20:00
    Budascoop zaal 1

De Rotterdamse circushogeschool CODARTS laat de afstudeerders op je los. Verwacht een interessante avond van jong geweld met een diversiteit aan circuskunsten. Ideaal voor een eerste kennismaking met het hedendaags circus, of voor de meerwaardezoeker die graag het talent van morgen wil ontdekken.

SOIREE PERPLX is steeds verwonderlijk, soms zelfs verbluffend. PERPLX en Schouwburg Kortrijk werken al jarenlang samen voor SOIREE PERPLX. Het schotelt een interessante avond voor met authentieke circuscreaties in het begin van hun speelperiode. Op zaterdag 29 juni laat de Rotterdamse circushogeschool Codarts de afstudeerders op je los. Het wordt een interessante avond van jong geweld met een diversiteit aan circuskunsten. 

Ideaal voor een eerste kennismaking met het hedendaags circus, of voor de meerwaardezoeker die graag het talent van morgen wil ontdekken.

Take Off #15 wordt een interessante avond waar een diversiteit aan circustalenten en -technieken de revue passeert.

Via een vierjarige bacheloropleiding leidt circushogeschool Codarts (Rotterdam) jongeren op tot circusprofessionals. Ze volgen een intensief traject van stages bij circusgezelschappen, workshops en externe projecten. Zo ontwikkelen ze een stevige basis, waarmee ze uiteindelijk kunnen uitvliegen in de cultuurwereld. 

Aan het einde van hun opleiding krijgen de jongeren de ruimte om een individuele act te ontwikkelen en voor te stellen. De circustechnieken die dit jaar aan bod komen: objectmanipulatie, vloer- en partneracrobatiek, kabellopen, trapeze en hoop, evenwichtsbal, Cyrwiel, aerial rope en trampoline.

Maak je borst nat voor een avond vol verrassingen van het toptalent van morgen.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & PERPLX.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.