(c) Jasper Posson

Vastbenoemd

Jasper Posson
Help Jasper zijn droom waar te maken
vr 27 okt ’23 20:15
27 okt ’23
20:15
  • 27 okt ’23
    20:15
    OC Molenheem, Heule
    Izegemsestraat 205, 8500 Kortrijk

Jasper is back, met een hilarische show over hardwerkende ambtenaren, Japanse toiletten en gênante woorden bij Scrabble.

Volg je dromen! Dat advies kreeg Jasper Posson van zijn ouders mee. En de droom, dat was stand-upcomedian worden. Op de planken staan en mensen laten lachen. Zijn start was veelbelovend: hij deed de voorprogramma’s voor Alex Agnew, Wouter Deprez, Bas Birker, Philippe Geubels en Michael Van Peel. Hij stond in de finale Humo’s Comedy Cup en won meteen de Lunatic Comedy Award. 

De droom werd werkelijkheid. Vol vertrouwen zegde Jasper begin 2020 zijn vaste benoeming op, want tenslotte: wat was het ergste dat er kon gebeuren? Twee weken later begon de eerste lockdown en werden alle optredens uit de agenda geschrapt. 

Intussen zijn de theaters weer open en is het hoog tijd om uit het zwarte gat te klimmen. Zekerheden zijn er nog steeds niet – alleen een microfoon en een avond straffe comedy. Over hardwerkende ambtenaren, Japanse toiletten en gênante woorden bij Scrabble. Kom kijken. Help de droom mee waarmaken!

De pers over Jasper Posson:

  • “Comedian Jasper Posson bewijst met Vastbenoemd dat hij terecht zijn job heeft opgezegd. (…) Hij is klaar om de schouwburgen te bespelen met zijn goed geschreven grappen vol originele wendingen.”
    (De Morgen ★★★★)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.