(c) Het Prethuis

Ernst & Vermaak

Het Prethuis
Theateravond loopt in het honderd
vr 1 dec ’23 20:15
1 dec ’23
20:15
  • 1 dec ’23
    20:15
    OC De Troubadour, Bissegem
    Vlaswaagplein 3, 8501 Bissegem

Het Prethuis brengt met 'Ernst en Vermaak' opnieuw een knotsgekke situatiekomedie vol kleurrijke personages, hilarische toestanden en visuele geestigheden. 

De liefhebberskring Ernst & Vermaak viert haar 45-jarig bestaan. Om deze heuglijke gebeurtenis luister bij te zetten programmeert de kring een creatie, getiteld ‘De fatale kracht van het vermoeden’, een stuk met diepgang, geschreven door huisregisseur Bert De Wilde. 

Maar de voorbereidingen lopen niet van een leien dakje. De vaste sterspeler is onderuitgegaan en moet hij worden vervangen. De première nadert met rasse schreden en daarom neemt Bert de rol zelf voor zijn rekening. Ook de decorploeg heeft te kampen met pech: Leo staat er alleen voor nu zijn vaste compagnon Gilbert met een gesprongen appendix in het ziekenhuis ligt. Het wordt dus nipt om alles op tijd klaar te krijgen. 

We maken ook de première-avond mee en u raadt het al: van het originele stuk ‘De fatale kracht van het vermoeden’ blijft bitter weinig over. Of valt er toch nog iets te redden? Ontdek het in deze knotsgekke situatiekomedie vol kleurrijke personages, hilarische toestanden en visuele geestigheden. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

 Met: Peter Bulckaen, Bianca Vanhaverbeke, Brecht Callewaert, Jits van Belle & Jeroen Maes.