Goe Genoeg (try-out)

Amelie Albrecht
Lachen met een comedydiva
do 14 dec ’23 20:15
14 dec ’23
20:15
  • 14 dec ’23
    20:15
    OC Rollegem, Rollegem
    Tombroekstraat 2, 8510 Rollegem

De comedycarrière van Amelie Albrecht schoot de afgelopen twee jaar als een komeet omhoog, ook op tv. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar nu wordt ze wel om de haverklap herkend. Als ze over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor mensen die om selfies vragen. Zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard ook een Instagram-account krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. Haar nieuwe zaalshow zal je dat wel duidelijk maken. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt nu om de haverklap herkend. Maar bekend zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn. 

Als Amelie tegenwoordig over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor selfies met fans. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte Instagram krijgen. 

Wees er maar zeker van: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel ‘goe genoeg’ zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

In 2018 won Amelie Albrecht Humo’s Comedy Cup. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De slimste mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’. 2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar leven’. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.