(c) Bart Herman

Volwassen en gestreken

Bart Herman
Is de rocker op zijn retour?
za 2 mrt ’24 20:15
2 mrt ’24
20:15
  • 2 mrt ’24
    20:15
    OC De Wervel, Bellegem
    Processiestraat 6, 8510 Kortrijk

Deze voorstelling wordt jammer genoeg geannuleerd. Tickethouders worden via mail op de hoogte gebracht.

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, Bart Herman werd het na zijn zestigste: volwassen. Hij heeft vast werk, een serieuze relatie en een dak boven zijn hoofd, kortom: het echte leven kan beginnen. 

Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neergedaald. Klinken bas en drums wat zachter? Zorgt de viool voor wat meer melancholie? Zijn de verhalen wat bezadigder? Of is dat maar schijn? Kan de artiest de ‘lonesome cowboy’ en onstuimige rocker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten? 

Je hoort en ziet het tijdens deze spiksplinternieuwe show van deze unieke singer-songwriter-gitarist, begeleid door Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas) en virtuoos gestreken door Dirk Naessens (viool). Kom genieten van deze ‘John Prine der Lage Landen’.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Drums: Raf Helsen. Contrabas: Mario Vermandel. Viool: Dirk Naessens. Zang, gitaar: Bart Herman.