Raar, hé?!

Gili
Lachen, brullen en gillen met Gili
za 23 mrt ’24 20:15
23 mrt ’24
20:15
  • 23 mrt ’24
    20:15
    OC Marke, Marke
    Hellestraat 6, 8510 Kortrijk

'Raar, hè?!' , de negende zaalshow van Gili gaat een speciale worden. Hij gooit de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows in de blender tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over. 

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken. Maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. Wie al eens naar Gili is gaan kijken, weet dat de comedian-mentalist niet voor één gat te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen. 

De negende zaalshow van Gili gaat een speciale worden. Hij gooit de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows in de blender tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over. 

Gili tovert geheid een heleboel verrassingen uit zijn hoed. En naar goede gewoonte licht hij hier en daar ook een tipje van de sluier op, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: ‘Raar, hé?!’

De pers over Gili:

  • “Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (…) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies.” (Het Nieuwsblad)
  • “Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek.” (WTV-Focus)

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: ‘Raar, hè?!’