(c) Het Prethuis

De Padelburen

Het Prethuis
Pif poef padel!
za 20 apr ’24 20:15
20 apr ’24
20:15
  • 20 apr ’24
    20:15
    OC De Wervel, Bellegem
    Processiestraat 6, 8510 Kortrijk

Hoe verpats je een huis dat pal naast een padelveld ligt? Tenzij echte padel-liefhebbers er komen wonen natuurlijk. Hallo Barrie en Rachel! Lachen, gieren, brullen met deze actuele situatiekomedie! Breng al je ergernissen mee!

Godfried & Sonja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel: ‘heerlijk’ is niet meer zo van toepassing sinds naast hun woning een padelveld is neergeplant. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. 

Het kan zo niet verder. Ze schakelen Dimitri De Belder in, een joviale immomakelaar, want ze willen verhuizen. Maar hoe een huis verkopen dat vlak naast een padelveld ligt? Verkoop het aan een echte padelliefhebber! Barrie is zo iemand, hij en zijn vriendin Rachel zijn verslaafd aan padel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen slijten? Of is er toch nog een beter plan? Ontdek het in deze actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Met: Peter Bulckaen, Tine Priem, Martine de Jager, Wim Stevens & Jeroen Maes.