(c) Studio Edelweiss

Bedankt om te komen

Jade Mintjens
Comedy met scherpe Kempendochter
do 25 apr ’24 20:15
25 apr ’24
20:15
  • 25 apr ’24
    20:15
    OC De Troubadour, Bissegem
    Vlaswaagplein 3, 8501 Bissegem

U herkent Jade Mintjens wellicht als sidekick in ‘De Ideale Wereld’, als verdienstelijke verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021,.. maar nu wordt het de hoogste tijd dat jullie elkaar beter leren kennen. Met haar eerste avondvullende zaalshow belooft Jade je een fijne avond, en belofte maakt schuld. Alvast bedankt om te komen, hè!

Sidekick in ‘De Ideale Wereld’. Verdienstelijk verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021. Voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke en Michael Van Peel. Je kent Jade Mintjens misschien al een beetje, maar nu wil ze zich echt op de kaart spelen met haar eerste avondvullende zaalshow. In ‘Bedankt om te komen’ belooft Jade je plechtig een fijne avond te bezorgen. Ter lering maar vooral ter vermaak brengt deze Kempendochter uiteraard ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!

De pers over Jade Mintjens:

  • “Met Jade Mintjens is een nieuwe topcomedian opgestaan.” (★★★★ De Standaard)
  • “Origineel, plezant en op de juiste momenten onverwacht scherp.” (★★★★ De Morgen) 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk in samenwerking met OC De Troubadour Bissegem.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Het wordt de hoogste tijd dat je Jade Mintjens beter leert kennen.