(c) Raymond van het Groenewoud

Op Algemene Aanvraag

Raymond van het Groenewoud
Raymond zingt evergreens en nieuw werk
za 2 dec ’23 20:15
2 dec ’23
20:15
  • 2 dec ’23
    20:15
    Départ

Samen met zijn straffe kompanen staat Raymond wederom paraat om de onweerstaanbare lokroep van de podia te eren met zijn talloze evergreens die al lang gebeiteld staan in ons collectief geheugen en het Nederlandstalige muziekpatrimonium, met gegarandeerd ook enkele nagelnieuwe surprises. Altijd weer leverfris, en gebracht met zoveel branie, dat je nooit genoeg krijgt van deze onverslijtbare klasbak.

Toen Raymond op de Gentse Feesten 2015 na zes uur spelen en drie toegiften toch moest terugkeren van het publiek, restte hem niets anders dan een drieakkoordenriff in te zetten en te prevelen: ‘Hier zijn we weer, weer nog een keer, voor jullie nog een keer…’ en als refrein: ‘Op algemene aanvraag, algemene aanvraag…’

Zeven jaar later bracht hij het nummer uit als single en bouwde er een gelijknamige theatertournee rond, waarin hij put uit zijn oeuvre van zo’n vijfhonderd liedjes… desnoods mét toegift. 

Want wederom in de maat der seizoenen en zoals de nieuwe patatjes, de wederkeer van de paddenstoelen, het wild- en truffelseizoen, verse mosselen, maatjes en de nieuwe beaujolais is er telkens weer een nieuwe Raymond! Onze onverslijtbare volksheld die ook als prille zeventiger naar de roodfluwelen gloed van de spots en zijn trouwe publiek toe gezogen wordt. 

Samen met zijn straffe kompanen zet hij podia in vuur en vlam met talloze evergreens en gegarandeerd ook een paar nagelnieuwe surprises. Wedden dat je nooit genoeg krijgt van deze onverslijtbare klasbak? 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Zittend concert

Tijdloos rockend, ontroerend, frivool, vurig en puur, én op algemene aanvraag: gaat dat zien!