Anything goes

Tutu Puoane & Pat Donnez
vr 8 mrt ’24 20:00
8 mrt ’24
20:00
  • 8 mrt ’24
    20:00
    OC Marke, Marke
    Hellestraat 6, 8510 Kortrijk

Een concert in verhalen over sublieme jazzvrouwen met Tutu Puoane & Pat Donnez.

Wat hebben Billie Holiday of Nina Simone met elkaar gemeen? Het zijn heerlijke jazzvocalisten en de songs die Tutu Puoane in ‘Anything goes’ zingt, gaan stuk voor stuk door merg en been. Onvergetelijke vrouwen. Vrouwen met ballen. Girlpower en sisterhood stonden hun op het lijf geschreven. ‘Anything goes’ zijn hoogstpersoonlijke belijdenissen. Over leven en overleven. 

Van een man, radiomaker en auteur Pat Donnez, die als hij het even niet ziet zitten, graag zijn oor en zijn ziel te luisteren legt bij deze en vele andere jazzvrouwen. Overkomt het jou nooit dat je je op een onbewaakt moment afvraagt: is het dat maar, Is that all there is? Geloof het of niet, maar met zo’n Peggy of Billie in de buurt, overleef je die vraag.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Zang: Tutu Puoane. Keyboard: Ewout Pierreux. Spoken word: Pat Donnez. Tekeningen: Kris.