(c) WieBa Photography

Shenanigans (6+)

Jam.Shenanigans
Jongleren? Letterlijk kinder-spel!
zo 22 sep ’24 15:00
22 sep ’24
15:00
  • 22 sep ’24
    15:00
    Budascoop zaal 1

Jongleurs die alleen maar ballen opgooien? Been there, done that: in deze voorstelling gaan Batist van Baekel en Henri Kangas aan de slag met alle mogelijke kinderspeelgoed. Van een opblaasbaar zwembad tot vliegtuigjes van piepschuim: je kan het zo gek niet bedenken of het gaat de lucht in!

Doodgewoon speelgoed speelt de hoofdrol in deze voorstelling: vliegtuigjes van piepschuim, een levende achtbaan voor een klein autootje, een opblaasbaar zwembad en ontelbaar veel gekleurde balletjes. Jonglerend duo Henri van Baekel en Batist Kangas heet je welkom in een landschap gevuld met kinderlijke dromen.  

‘Shenanigans’ is een heerlijk hedendaagse circusvoorstelling die vertrekt vanuit gezonde gekte en een ode brengt aan het innerlijke kind. Een uitnodiging om speels, creatief en met verbeelding in het leven te staan. Een frisse voorstelling die ruimte biedt aan en een pleidooi schept voor onnozeliteiten in een steeds serieuzer wordende samenleving. 

In samenwerking met PERPLX.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar punten of geniet van een verhoogd kortingstarief als je daar recht op hebt. 

Credits

Spel: Batist Van Baekel & Henri Kangas (Fin). Lichtontwerp: Batist Van Baekel & Jaakko Sireinen. Muziek: Jago Moons. Coaching: Sander De Cuyper, Michael Zandl & Aurelia Brailowsky. Co-productie: Perplx (B), Cirklobo (B), Circusstad (Nl) & Itujen Katselmus (Fin). Met de steun van: MAD-Festival (B), Tent (NL), Korzo (NL) & Taiteen Edistämiskeskus (FIN).

Ontdek ons aanbod