Kafka's boek vertaald in 5u-durende theater

Le Procès

Krystian Lupa / Nowy Teatr
za 17
november

 Bus vertrekt om 17:00 aan Broelkaai 6 Kortrijk

Onderdeel van:
NEXTfestival

De Poolse regisseur en scenograaf Krystian Lupa legt de condition humaine bloot met indrukwekkende theaterbewerkingen van negentiende- en twintigste-eeuwse romans. Met ‘Le procès’ vertaalt hij het beroemde boek van Franz Kafka naar een vijf uur durende voorstelling. Het stuk kwam – geheel in het thema van de roman – tot stand in een klimaat van politieke tegenwerking en wantrouwen in de democratie.
De voorstelling vindt plaats in Théâtre du Nord in Rijsel. Een gratis bus, met vertrek aan Schouwburg Kortrijk, brengt je heen en terug.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Mise en scene, decor & licht: Krystian Lupa. Productie: Le Nowy Teatr (Nouveau Theatre) de Varsovie, Le Quai & Centre Dramatique National d’Angers.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok