Toch bedankt!

Begijn Le Bleu
23 mrt
20:15

Begijn Le Bleu is een man van veel talenten: hij is bekend van televisieprogramma’s als ‘Foute vrienden’ en ‘Taarten van Begijn’, schrijft een boek over wielrennen en maakt met ‘Fwiet! Fwiet!’ een podcast over vogelspotten. Maar zijn grootste passie blijft het theater.

De wereld verbeteren kan hij niet, en dus begint Le Bleu maar bij zichzelf. In ‘Toch bedankt!’ brengt hij herkenbare huis-tuin-en-keukenverhalen met een scherp randje. Anekdotes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring