Retroparty

Peter van Praag en optreden van Guy Neve.
2 apr
14:30
  • di 2 apr
    14:30
    OC Lange Munte, Kortrijk
    zaal nog niet bekend
    uitverkocht

RETROPARTY met Peter van Praag en optreden van Guy Neve.

 

Nostalgie is troef want de dansklassiekers uit de jaren '50, '60, '70 en '80 worden door DJ Peter Van Praag weer uit de platenkast gehaald. Peter is een DJ met 38 jaar ervaring. In zowat elke Vlaamse gemeente of stad bracht hij al mensen aan het dansen. Een zwoele slow, swingende rock’n roll, een huckle buck of een walsje? Dankzij Peter’s enorme muziekcollectie komt het allemaal aan bod. Heb je een verzoekje? Kom het gerust vragen!
En ook Guy Neve komt langs. De gentleman-crooner werd dankzij Ment tv erg populair en scoort de ene hit na de andere. Hij laat je genieten van toppers die iedereen kent. Zowel overbekende crooners als leuke ambiancenummers passeren de revue.

 


Een organisatie van OC Lange Munte i.s.m. Buurthuis De Lange Munte, Okra Stad Kortrijk, Neos, S-Plus Kortrijk en Vief Groot Kortrijk.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring