The wonder years

Bonanzas
23 apr
14:30

De Bonanzas gaan voor u op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer is dan The Beatles en The Stones. De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken met aandacht voor Mersybeat- en Modbands als Freddy and the Dreamers of The Small Faces. Ook het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie via nummers van The Byrds en The Monkees ontbreken niet. Het mag ook wat ingetogener met countrypareltjes en protestsongs van o.a. CSN&Y en Barry McGuire. De Bonanzas laten u met de nodige humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging wegdromen naar wonderlijke sferen.


Een organisatie van OC De Vonke i.s.m. Wijkcentrum De Zevenkamer Heule en de Heulse seniorenverenigingen.

Credits

 Zang: Thomas Keersmaekers. Elektrische gitaar, backings: Dirk Roefs. Basgitaar, backings: Steven Van Gool. Keyboards, backings: Hans Claes. Drums: Bert Rommes.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring