Komedie door Bruno Timp

GEFLIKT

Taal & Kunst
23 mrt
-
24 mrt
Data & tickets

 De politiemensen van het bureau waar Albert adjuncti is, voeren om het jaar een toneelstuk op. Doorgaans is dat een klucht, maar met het oog op meer aanzien opteren ze nu voor een tragedie. Albert heeft het stuk zelf geschreven en zal het ook regisseren; zijn verwachting is hoog gespannen. Driewerf helaas! De intrige leunt onmiskenbaar aan tegen feiten en gebeurtenissen in en om het politiebureau. Sommigen voelen zich geviseerd of miskend, anderen willen Albert een hak zetten omdat ze hem als adjunct niet mogen. Er valt dan ook nog een steractrice uit en wat meeslepend psychologisch drama moest worden, mondt uit in de gebruikelijke klucht.
Ordehandhavers in niet zo'n beste doen.

Credits

Cast: Christine Bekaert, Corinne Castaing, Annelies Lambert, Annabel Vandewalle, Femke Vande Wiele, Jan Folens, Jurgen Pollet, Pieter Soens, Robby Syx, Pol Vandermeersch.
Regie: Luc Depoortere

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring