Een tijdloos verhaal over de noodzaak van migratie

Geannuleerd - Kirina

Faso Dance Théâtre / Serge Coulibaly & Rokia Traoré
vr 19
oktober
  • vr 19 okt
    20:00
    CC De Grote Post Oostende, Oostende
    geannuleerd

Inleiding om 19:00 in CC De Grote Post Oostende

Bus vertrekt om 17:45 aan Conservatorium, Casinoplein Kortrijk

 

Opgelet: door veranderingen in het tourschema van de artiesten, is het gezelschap genoodzaakt haar optreden op 19.10 in De Grote Post te annuleren. De tickethouders worden in de eerste week van september persoonlijk gecontacteerd.

Voor de Belgisch-Burkinese choreograaf Serge Aimé Coulibaly is dans een daad van transformatie. Ook in ‘Kirina’ primeert de drang om in beweging te blijven. Coulibaly geeft gestalte aan de grote migratiestromen door een massa volk samen te brengen op de scène: negen dansers, een verteller, een zangeres, vier muzikanten en allerlei figuranten. De bekende Senegalese auteur Felwine Sarr schreef de tekst, en de muziek is van Rokia Traoré, de parel aan de kroon van de Malinese muziekscene.

Een organisatie van CC De Grote Post m.m.v. Schouwburg Kortrijk

 

Jean Van Lingen
Jean Van Lingen

Credits

Concept/choreografie: Serge Aimé Coulibaly. Muziek: Rokia Traoré. Libretto: Felwine Sarr. Dramaturgie: Sara Vanderieck. Dans, spel: Sayouba Sigué, Adonis Nebié, Ahmed Soura, Marion Alzieu, Antonia Nawelle, Ida Faho, Jean-Robert Koudogbo, Daisy Ransom Phillips, Issa Sanou & Ali Ouédraogo (Doueslik). Productie: ASBL Faso Danse Théâtre. Coproductie: Ruhr Triennale, Festival de Marseille, Théâtre National de la Fédération Wallonie-Brussels & cc De Grote Post Oostende.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok