No Borders

Jo Lemaire
22 jan ’20
20:00

In ‘No Borders’ doorbreekt Jo Lemaire alle land- en taalgrenzen! Na talloze optredens op buitenlandse podia, neemt Jo met haar zwoele stem je mee naar de uithoeken van de wereld. Van Parijs naar New York en via Tokio terug naar Europa ... en dit met een 18-koppig top orkest!


Ze laat het publiek genieten van een cross-over tussen wereldbekende chansons en internationale evergreens uit het collectieve geheugen. ‘No Borders’ is een referentie naar Jo’s meertaligheid, die altijd aan bod komt in haar concerten.

Songs uit het repertoire, van o.a. Nat King Cole, Manhattan Transfer, Charles Aznavour, Doris Day en Sacha Distel passeren de revue. Het repertoire van deze ‘Queen of Hearts’ stelt liefde centraal. Het 18-koppig tellende ‘Elite Orchestra’ - bestaande uit het vaste 6-koppige combo uitgebreid met extra blazers, violen en backing vocals - zorgt voor
een magistrale begeleiding van Jo’s indringende stem. Met hen doet Jo op haar eigen originele en stijlvolle manier de onsterfelijke melodieën herleven.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring