Jelle Vermeersch
Comedyspecial over het voorbije televisie- en filmjaar

Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2018-2019

Xander De Rycke
13 nov ’19
20:15
  • wo 13 nov ’19
    20:15
    Schouwburgzaal

Een comedyspecial over het voorbije televisie- en filmjaar in Vlaanderen.

De vorige edities van ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken’ (#HHVB) stonden in het teken van de toekomst van de Vlaamse media. Waar gaan we naartoe? Hoever staan we tegenover de rest en waar steken we met kop en schouders bovenuit?


Dit jaar gaat 'HHVB' de andere richting uit. Meer en meer worden we in film en televisie getrakteerd op het ‘Weet je nog?’-gevoel. Franchises worden gereboot, oude coryfeeën worden van stal gehaald en die 30ste verjaardag van VTM moeten we ook in de gaten houden. Was het vroeger allemaal beter? Is er nog ruimte voor originaliteit? Of wordt de Vlaming toch het liefst gedekt in een fleece van nostalgie? We gaan het samen ontdekken en vooral veel lachen in de vierde jaargang van ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken’.
 

"Nog diepgaander, scherper en creatiever" (Focus Knack ★★★★)

"De derde HHVB staat als een huis" (De Standaard ★★★★)

Interview met Xander in de Gazet van Antwerpen.

Er is geen vroegboekkorting mogelijk op deze voorstelling.
 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Jelle Vermeersch

Oprechte irritaties, scherpe inzichten en genadeloze grappen.

De Morgen ★★★★
Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring