Het podium is een videogame

Beat It (10+)

Nevski Prospekt & Kollektiv F
27 sep ’19
19:00

Een grote rode knop staat vooraan het podium. Iedere keer als er op wordt geduwd ontstaat er hilarische chaos. 

Een man komt gehaast aanlopen en net dan zet een vrouw haar koffer neer. De man kan op het nippertje een val vermijden door zich aan zijn buurman vast te klampen. Een fysieke kettingreactie komt op gang, één mep lokt een andere mep uit. Spartelende armen en benen zoeken een houvast. ‘Beat it’ is een ballet van vallen en ontwijken, slaan en incasseren. Via slapstick, stunts, actie, videogames en humor werkt Nevski Prospekt rond geweld als entertainment. Kun jij de dader van het slachtoffer onderscheiden?

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Van & met: Gregory Caers, Anna Heinimann, Arne Sluiting, Ives Thuwis, Gytha Parmentier, Luzius Engel & Isza Orzelovska.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring