Organisch samenspel en ultraprecies drumwerk

The Mystery of KEM

Stephane Galland
2 okt ’19
20:15

Meesterdrummer Stéphane Galland is één van die muzikanten die helemaal vergroeid is met zijn instrument.

Meesterdrummer Stéphane Galland is vergroeid met zijn instrument. Hij begon als driejarige en speelde als tiener al met nationale toppers. Het bekendst is hij van het avontuurlijke jazztrio Aka Moon maar The Mystery of KEM stelt hij voor met een jonge band. Galland wil ritme op een frisse manier invullen: schijnbaar eenvoudige passages drijven op complexe patronen en ingewikkeld klinkende stukken blijven toch transparant. Soms knettert het, dan weer wordt de groove lekker loom. Tussen organisch samenspel en ultraprecies drumwerk.
 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Wilde Westen.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Onderdeel van:
Jazz Cats

Credits

Drums: Stéphane Galland. Tenor saxofoon: Sylvain Debaisieux. Piano: Bram De Looze. Bas: Frederico Stocchi.

Bekijk onze thema's

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring