Roos, Nele & Pascale gaan samen op zoek naar de liefde

Totdatzeerdoet. Over liefde en wellust.

Pascale Platel, Roos Van Acker, Nele Van den Broeck
25 okt ’19
20:15

Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck gaan samen op zoek naar de liefde, fluisterend, zingend, lachend. Zoek je mee?

 Voor Nele heeft liefde vele gezichten. Ze maakt grimassen en tronies en steekt haar tong uit op het moment dat je haar vriendelijk toelacht. De laffe liefde duwt je harteloos weg net als je denkt haar gevonden te hebben. Roos wandelt rond in twee verschillende sokken van twee verschillende exen. Ze bieden steun. Hoeveel losse sokken kan een mens verzamelen alvorens hij een passend paar vindt? Pascale zoekt de blik van haar lief, ze wil die blik verdienen. Ze moet hem dringend zien en heeft daar alles voor over. Voor haar geen passief afwachten meer. De liefde zal haar niet verrassen, zij zal de liefde zelf bespringen.


De dames zijn aan zet en ze nodigen u uit. Faites vos jeux messieurs et mesdames. Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck gaan samen op zoek naar de liefde. Met trom en paukenslag, met gefluister, gezang en gelach en met heel veel goesting.
Zoek je mee?

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring