Een hilarisch stuk van eigen bodem

De Serviceflat

het PretHuis
15 nov ’19
20:15
  • vr 15 nov ’19
    20:15
    OC De Troubadour, Bissegem

Een nieuwe hilarische komedie in het West-Vlaams van Jeroen Maes

Mariette Vandecasteele wordt na lang aandringen door haar zoon Philippe in een serviceflat geplaatst. Philippe bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten. Het bezoek van zoonlief is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan, hoe ‘cool en sexy’ zijn nieuwe vriendin Natasja wel is en hoe goed hij alweer geparkeerd heeft met zijn allernieuwste Tesla. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor.
De nieuwe en op het eerste zicht wat bizarre dokter Edelhart Deman gooit na een eerste blik op Mariette’s voorschriften de boel om en voorziet haar van nieuwe medicatie. Het resultaat is verbluffend. Mariette bloeit helemaal open. Met de hulp van de goedlachse verpleegster Sofie broedt ze op een plan om haar zoon Philippe op gepaste wijze van antwoord te dienen. Een avond vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Van & met: Tine Priem, Jeroen Maes, Karin Tanghe, Peter Bulckaen & Bianca Vanhaverbeke.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring