Een dynamisch gospeltrio

Move Upstairs

The Como Mamas (VS)
21 nov ’19
20:15

Gospel uit het diepe zuiden
Het gospeltrio The Como Mamas is afkomstig uit het plaatsje Como in Panola County, Mississippi. De plek waar de dames al sinds hun kindertijd samen zingen in de lokale kerk. Nog niet zo lang geleden zijn ze bij toeval ontdekt door de Amerikaanse documentairemaker Michael Reilly, die in het diepe zuiden was om een film te maken over lokale muzikanten.


The Como Mamas
The Como Mamas gebruiken slechts drie instrumenten: de rauwe, krachtige stem van Esther Mae Smith, het diepe en rustgevende stemgeluid van Angela Taylor en de pit en energie in de stem van Della Daniels. Afzonderlijk van elkaar hebben de dames al een dijk van een stem. Maar wanneer hun stemmen in a capella samenkomen ontstaat er iets fenomenaals. Hun samenzang is ongerept, authentiek en wordt perfect gebracht. Rauwe gospel, recht uit het hart.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Onderdeel van:
Selecteer vier
Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring