Deboosere over de opwarming van de aarde

De klimaatopwarming en hoe ze af te remmen

Frank Deboosere
26 nov ’19
20:00

 De aarde warmt op, het klimaat verandert. We souperen in een hoog tempo al onze voorraden op, zonder iets over te laten voor de volgende generaties. En dus wordt de aarde ziek, krijgt ze koorts. De smeltende Noordpool, droogte en overstromingen, minder sneeuw, extremer weer: samen met VRT-weerman Frank Deboosere kijken we naar België en de wereld. We vertalen het grote plaatje ook naar ons eigen dagelijkse leven. Is het vijf voor twaalf? Wat kunnen we doen om de klimaatproblemen op te lossen? Spring snel op de fiets richting Marke!

Een organisatie van OC Marke i.h.k.v. Voordrachtenreeks Marke i.s.m. werkgroep voordrachtenreeks Marke.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring