Dit muzikale trio stelt hun vierde CD voor

Tricycle

Tuur Florizoone
4 dec ’19
20:15

Tricycle bezingt broederschap en balsemt de ziel door hun inventieve melodieën, originele arrangementen en verrassende improvisaties.

Toen Tricylce in 1999 voor het eerst samenspeelde was dat een toeval en een noodzaak. In extremis trok het samengestelde trio naar Duitsland om een circusvoorstelling te begeleiden voor een ‘one shot’. Nu, 20 jaar en 3 albums later, staat de groep er nog steeds! De teller slaat in het rood: bereid een intensief parcours van Brazilië tot Canada, Azië tot in Europa... iedereen valt voor de charme van dit instrumentale gezelschap.


Verhaaltjes eigenlijk. Inventieve melodieën, verrassende arrangementen en improvisaties en een groepsklank om U tegen te zeggen: het zijn nog steeds de forte’s van dit trio. Broederschap in klank, balsam voor de ziel.


Na de eerste cd in 2004 volgde ‘King Size’, met enkele gastmuzikanten. Ondertussen maakte Tuur Florizoone faam als filmcomponist voor oa. ‘Aanrijding in Moscou’ (Christophe Van Rompay) en richtte met de release van Tricycle laatste plaat Quesqia (2011) een eigen platenlabel ‘Aventura Musica’ op.


Hoog tijd voor nieuwe muziek dus. “20 jaar Tricycle” toert door België, Nederland en Frankrijk om haar 4de cd voor te stellen.
 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen vzw.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Onderdeel van:
Jazz Cats

Bekijk onze thema's

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring