za 14 dec ’19 17:00
De Nwe Tijd over het einde der tijden

Het Zwarte Woud Forever

De NWE Tijd
14 dec ’19
17:00

 Een locatievoorstelling over het einde der tijden die je een oplossing biedt hoe je een samenleving - die almaar eenzamer wordt - kan overleven.

‘Het Zwarte Woud Forever’ is een locatievoorstelling over het einde van de wereld. Hoe moet je overleven in een maatschappij die steeds eenzamer en individueler lijkt te worden. Brengen we onze dagen door met doemdenken en het verzamelen van survival skills, watervaste lucifers en corned beef, of verzamelen we vooruitzichten, hoop en liefde.

Vergeet de Maya kalenders, de economische crisis, vergeet de opwarming van de aarde, de omkering van de polen, de zondvloed, de Tsunami's en de zonnestormen. Elke dag stort er ergens wel een wereld in. De vraag is hoe gaan we samen ten onder?
Met als drijvende kracht een hartverwarmende kerstgedachte. Een komische wervelende monoloog van een individu die de strijd aangaat met het massale doemdenken in tijden van crisis.
 

Een organisatie van CC De Schakel Waregem m.m.v. CC De Spil Roeselare, CC Het Spoor Harelbeke, CC Lelietheater Deinze & Schouwburg Kortrijk i.h.k.v. Bij de Buren.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Grotenhuis brengt tintelend, grappig en ontroerend locatietheater dat zijn eigen decor op een slimme manier uitspeelt. Een voorstelling waar je spontaan van ontdooit.

De Standaard

Credits

Van & met: Suzanne Grotenhuis. Vormgeving & fotografie: Alexander Daems. Met dank aan: Selm Wenselaers.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring