zo 5 jan ’20 15:00
Een muzikaal avontuur voor kleine durvers

De grote reis van Meneer Beer (5+)

Theater Tieret & Walrus
5 jan ’20
15:00

Een cultureel verantwoorde & familievriendelijke instuif van het nieuwe jaar.

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten.
 

Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle Woeste Wolven. En natuurlijk zijn oude bekenden Staf de Uil en Eddy De Vos ook van de partij, net als heel nieuwe, gekke bosvrienden. ‘De grote reis van meneer Beer’ wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.


Tieret en Walrus bouwen opnieuw een beestig bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om ‘u’ tegen te zeggen … en zingen. Zoals in ‘dankuuuuuuuuu, Meneer Beer’!

EXTRA: Spinrag Warm-Up Party

Yes! Het nieuwe jaar zetten we feestelijk in. We houden dé Spinrag Warm-Up Party.
Op zondag 5 januari vanaf 14u stellen we jullie graag het programma van het kinderkunstenfestival voor op een creatieve manier.

Onze foyer is Spinragtastisch ingekleed met vlaggen, speeltuigen én popcorn.

Ontdek als eerste de teaser van het festival na de voorstelling.


 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk m.m.v. Gezinsbond Gewest Kortrijk (leden krijgen € 1 korting op 'de lidkaart waarmee je spaart')

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Tekst & scenario: Joost Van den Branden. Spel: Vik Noens, Tine Roggeman & Joost Van den Branden. Muziek: Geert Noppe, Pieter Peirsman & Maarten Van Mieghem.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring