Een spectaculaire, Belgische première

Pour Hêtre (Belgische première)

Soirée PERPLX: Compagnie Iéto (FR)
25 jan ’20
20:15

Compagnie Iéto stond als laureaat van CircusNext onmiddellijk op de wereldkaart van het hedendaags circus.
 

Met hun derde creatie (première voorzien in oktober 2019) laten de twee artiesten zich inspireren door de tijd en een boom, een beuk en een Chinees spreekwoord: “De boom wil kalmte, maar er is altijd wind.”
De artiesten breken acrobatisch een boom op scène af, eerst tot een woud van takken om op het einde tot humus voor nieuw leven te komen.
 

Compagnie Iéto stond met hun twee vorige voorstellingen garant voor artistieke verrassing waarbij speels evenwicht een hoofdrol opeiste. Hun tournees bewijzen hun succes zowel bij publiek als professionelen.
 

Soirée PERPLX is een organisatie van PERPLX vzw & Schouwburg Kortrijk.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring