za 25 jan ’20 20:15
Een iconisch duo in een gierende komedie

Slisse & Cezar

Uitgezonderd Theater
25 jan ’20
20:15
  • za 25 jan ’20
    20:15
    OC Marke, Marke

Regisseur Stany Crets ging aan de slag met niemand minder dan Sven De Ridder en Warre Borgmans die in de huid kruipen van de legendarische Slisse en Cezar.

Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo gegoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu haar dochter Tinneke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Slisse wordt gedwongen aan Cesar te vertellen dat hij niet langer welkom is.

Slisse & Cesar komen terug. Het iconische komische duo verrijst opnieuw in het theater. Regisseur Stany Crets kon aan de slag met niemand minder dan Sven De Ridder en Warre Borgmans die in de huid kruipen van deze legendarische personages.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Van & met: Warre Borgmans, Sven De Ridder, Greet Rouffaer, Leen Dendievel, Dirk Lavrysen, Maarten Bosmans, Vicky Florus, Joyce Buellens, Juan Gerlo & Pieter Castelyn. Regie: Stany Crets.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring