do 30 jan ’20 20:15
Experimentele jazz uit onze hoofdstad

WoW

Brussels Jazz Orchestra
30 jan ’20
20:15

Brussels Jazz Orchestra blaast zich de toekomst binnen en urban artists (Zed, Monique Harcum & Grazzhoppa) gluren over de muren van de jazz heen.

Brussels Jazz Orchestra experimenteert, orkestreert en keert via slam en hiphop terug naar de basis. Samen met rapper-dichter Zed, vocaliste Monique Harcum en turntablist DJ Grazzhoppa smult de jazzbigband gretig van genres en culturen. Rap, soul, grooves en improvisatie smelten samen tot een hedendaagse, grootstedelijke soundtrack. Brussels Jazz Orchestra blaast zich de toekomst binnen en urban artists gluren over de muren van de jazz heen.
‘WOW (We Orchestrate Words)’ kwam tot stand i.s.m. KVS Brussel.
 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen vzw.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Onderdeel van:
Selecteer vier

We willen de kleuren van de stad naar de concertzaal brengen. Met dit project proberen we een symbiose te bereiken tussen onze wereld, die van een groot jazzorkest, en de wereld van urban artists.

Frank Vaganée
Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring