za 1 feb ’20 20:15
Yevgueni raakt een gevoelige snaar

20°20°20 Morgen verse sneeuw

Yevgueni
1 feb ’20
20:15
  • za 1 feb ’20
    20:15
    Sint-Audomaruskerk, Bissegem

Voor hun twintigjarig bestaan kiest Yevgueni zijn favorieten uit het eigen repertoire en geeft deze een nieuw jasje.

In 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. De aanloop ernaartoe lijkt het goede moment voor ‘even iets anders’. Iets speciaals. Drums en elektrische gitaren worden achterwege gelaten. Cello en viool vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. Een unieke bezetting. Daardoor ook een andere, eigenzinnige songkeuze. Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het beste passen. Nooit eerder gespeelde en gehoorde arrangementen, in een uitzonderlijke decor. Op deze unieke manier loodst Yevgueni u door zijn twintigjarig bestaan.
 

‘Ligt er morgen verse sneeuw?’ verwijst naar de titelsong van het laatste album ('Tijd is alles'). De band kijkt niet toevallig op beloftevolle wijze naar de toekomst. Want als het van de band afhangt is dit jubileumjaar allesbehalve een eindpunt.
Morgen verse sneeuw!

Credits

Van & met: Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar), Geert Noppe (toetsen, zang), Maarten Van Mieghem (akoestische gitaar, bas, zang), Seraphine Stragier (cello) & Jeroen Baert (viool).

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring