Tania Van der Sanden_T.A.N.I.A. © Kaat Pype
zo 2 feb ’20 17:00
Eerste onewomanshow van Tania Van der Sanden

T.A.N.I.A.!

Theater Malpertuis
2 feb ’20
17:00

In haar eerste onewomanshow laat Tania Van der Sanden op haar gemak een waaier van personages op het publiek los wat leidt tot hilarische taferelen.

Actrice Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow, geproduceerd door Theater Malpertuis, waar ze kind aan huis is. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages op het publiek los: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf … ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen?

Naarmate Tania Van der Sanden in de voorstelling dichter bij zichzelf komt, wordt ook de traan onder de lach voelbaar.

De pers over 'T.A.N.I.A.':

* "'T.A.N.I.A.!' Gewoon is soms speciaal" (Roger Arteel - Theatermaggezien® - 18.03.2018)

* "Tania maakte haar eerste onewomanshow" (VRT NWS - 05.02.2018)

* "Het is telkens weer van nul beginnen, tot op de bodem gaan, je afvragen… tja: waarom ge daar staat, hé." (Griet Plets - De Standaard)

* "Voor mij bestaat komedie niet zonder tragedie, ik zoek in alles naar de lach én de traan." (Nancy Boerjan - De Krant van West-Vlaanderen)
 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal. Dat is ook wat in ‘T.A.N.I.A.!’ gebeurt. Het zich kwetsbaar opstellen van een actrice, die met respect veel verbeelding overlaat aan de toeschouwer.

Roger Arteel, Theatermaggezien

Credits

Tekst & spel: Tania Van der Sanden. Tekst & regie: Frans Van der Aa. Productie: Theater Malpertuis. Coproductie: CC Lokeren. Met Steun van: De Vlaamse Gemeenschap & Tax Shelter.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring