wo 12 feb ’20 20:15
Jazz pur sang

Natashia Kelly & Pentadox

12 feb ’20
20:15

De Belgisch-Ierse zangeres Natashia Kelly is de telg van een eeuwenoude Ierse traditie maar kijkt toch resoluut naar morgen. Met haar trio slalomt ze tussen stilte en ritmische trance, via a capella, improvisatie en een poëtische rode draad. Subtiel gekleurd en open voor exotische invloeden, jazz en hedendaagse muziek.
 

Voorprogramma Pentadox is trouw aan de ontrouw, in die zin dat eenzelfde compositie bij hen nooit twee keer hetzelfde klinkt. Hun vernuftige en frisse samenspel verrast niet enkel de luisteraars maar ook de muzikanten zelf. Faut le faire!

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Misschien is dat wat de muziek van de Natashia Kelly Group nog het meest typeert: je hoort elke keer andere dingen, wordt verrast door de rijkheid aan nuances en de variatie in de klankkleuren. En ook: hoe dichter je komt, en hoe aandachtiger je luistert, hoe rijker de schakeringen worden.

Enola Magazine

Credits

Zang & compositie: Natashia Kelly. Elektrische gitaar: Jan Ghesquière. Contrabas: Brice Soniano. Tenorsaxofoon: Sylvain Debaisieux. Piano: Bram De Looze. Drums: Samuel Ber.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring