Het Penhuis

Erik Jan Harmens & gastvrouw Virginie Platteau
5 mei
10:30

Erik Jan Harmens (1970) is de schrijver van dichtbundels als ‘In menigten’, het meermaals bekroonde ‘Underperformer’ en ‘Ik noem dit poëzie’. Hij publiceerde ook vier romans. ‘Hallo muur’ werd een bestseller in Nederland en ‘Pauwl’ verscheen vorig jaar.

Virginie Platteau (°1978) is cultuurjournaliste. Ze studeerde Germaanse taal- en letterkunde en journalistiek. Ze werkte als fondsredacteur bij een uitgeverij, gaf jarenlang les in Brussel en legt zich nu toe op het schrijven, o.m. voor diverse literaire en culturele tijdschriften als Poëziekrant, Rekto:Verso, Deus ex Machina, Ons Erfdeel, The Low Countries… Daarnaast is ze recensente en cultuurredacteur voor Tertio en geregeld jurylid bij literaire en poëzieprijzen. Voor Vormingplus, UDL en andere organisaties geeft ze lezingen rond stilte en kunst. Over stilte bereidt ze een boek voor dat eind dit jaar verschijnt.

Een organisatie van Bibliotheek Kortrijk m.m.v. Schouwburg Kortrijk.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring