za 15 feb ’20 20:15
De Vadder trekt in de politiek

Freddy for president

Freddy De Vadder
15 feb ’20
20:15
  • za 15 feb ’20
    20:15
    OC Aalbeke, Aalbeke

Onder het motto "Wat Trump en co. kunnen, kan ik ook" laat Freddy De Vadder oneliners en gezwollen retoriek primeren op inhoud.

Freddy heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek. Onder het motto ‘Wat Trump en co kunnen, kan ik ook’, laat hij oneliners en gezwollen retoriek primeren op inhoud. De huidige leidende klasse geeft hij een koekje van eigen deeg. In Freddy for President verkondigt De Vadder heuse partijstandpunten, waarbij hij voluit de kaart van Europa trekt. Er wordt gefluisterd dat hij eerder al een televisiezender van de ondergang heeft gered, waarom zou hij ons continent dan niet op het juiste spoor zetten? Als president! ‘Want ze kunnen evengoed een aap als ik verkiezen!’ Hij lijkt het nog te menen ook.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring