do 20 feb ’20 20:00
Ongeveinsd openhartig

Pesten kan niet meer

Steph Goossens
20 feb ’20
20:00
  • do 20 feb ’20
    20:00
    OC Marke, Marke

In een boeiende interactieve lezing vertelt Steph Goossens openhartig hoe hij het zelf jarenlang hard te verduren kreeg.

In een boeiende interactieve lezing vertelt Steph Goossens openhartig hoe hij het zelf jarenlang hard te verduren kreeg. Vanuit zijn eigen ervaring vertelt Steph wat pesten met hem als kind en jongere heeft gedaan en hoe hij daar uiteindelijk is doorgekomen. Hij deelt met ons tips en adviezen tegen pesten.
 

Steph Goossens geeft al ruim vijf jaar lezingen op scholen, bij verenigingen en organisaties tegen pesten. Pesten Kan Niet Meer, zo heet het opmerkelijke en recentste boek van Steph Goossens. In het boek gaat hij als ervaringsdeskundige de strijd aan tegen pesten op school en daarbuiten, omdat dit sluitend gif vandaag nog steeds veel kinderen en jongeren blokkeert in hun ontwikkeling.
 

Een organisatie van OC Marke i.h.k.v. Voordrachten reeks i.s.m. werkgroep voordrachtenreeks Marke.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring