za 22 feb ’20 18:00
Een Belgische première op Spinrag

Tesseract (6+)

Nacho Flores (ES)
22 feb ’20
18:00
  • za 22 feb ’20
    18:00
    Schouwburgzaal

GEANNULEERD: wegens een voetbreuk en de daarbijhorende operatie van de circusartiest moeten we deze Spinragvoorstelling annuleren. Er wordt gezocht naar een waardig alternatief. Mensen die reeds een ticket voor deze voorstelling kochten worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Op scène honderden houten blokken. Gestapeld. Een circusartiest zoekt voorzichtig zijn weg, bovenop de torens. Een wankel evenwicht waarbij hij de grenzen met de zwaartekracht opzoekt. Tot de stapels als dominosteentjes omvallen… Wat volgt is een spel van opbouwen en afbreken. Telkens worden nieuwe scènes en verrassende beelden gecreëerd. De mogelijkheden lijken oneindig. Met live muziek en projecties neemt deze artiest je mee in een verrassend universum waar realiteit en illusie soms dicht bij elkaar liggen. Nu eens zacht en teder, dan weer uitbundig. Maar bovenal is ‘Tessaract’ steeds spannend.
 

Nacho Flores is geen groentje. Na 10 jaar ervaring als circusartiest waagt hij zich in deze voorstelling aan een moeilijke evenwichtsoefening waarmee hij in 2014 laureaat werd voor CircusNext. Een voorstelling waar circus en beeld constant met elkaar worden verweven. Zet je schrap voor een unieke trip vol blokken en waaghalzerij. Voor het eerst in België. Mis deze afspraak niet!


 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Belgische première

Onderdeel van:
Spinragfestival
Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring