za 29 feb ’20 20:15
Een adembenemende goochelact

Heen en terug (12+)

Villanella & Tim Oelbrandt
29 feb ’20
20:15
  • za 29 feb ’20
    20:15
    OC De Troubadour, Bissegem

Magie, knettergekke humor en geniale hersenspinsels regeren in de bizarre wereld van Tim Oelbrandt.

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het trucen van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Eén ding staat vast. Het wordt een waanzinnige avond, vol met humor en geniale hersenspinsels.
 

Tim Oelbrandt staat al lang op de planken in binnen- en buitenland. Hij heeft zich de laatste jaren vooral verdiept in de psychologie achter de goochelkunsten. Hypnose is maar een tipje van de magische ijsberg die hij bewandelt. Ook naast de scène is hij een veel gevraagd artiest. Zo bedenkt en ontwikkelt hij goocheltechnieken voor het tv-programma Nicholas. In 2017 wint hij de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen.
 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Spel & concept: Tim Oelbrandt. Spel- & tekstcoach: Dimitri Duquennoy. Coproductie: Villanella.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring