Een beangstigend geniaal griezelsprookje (6+)

Bangerik

HETPALEIS & Abattoir Fermé
za 1
december

Bangerik is een jongen die niet bang is. Niet van alleen wonen. Niet van spinnenwebben. Niet van het gekraak op de keldertrap. En zeker niet van de spoken in de kamer. Niet van de deurbel die plots rinkelt. En niet van het meisje dat met hem naar buiten wil. Wacht even ... n-n-n-naar buiten?

Abattoir Fermé is gefascineerd door onze collectieve geheimen, angsten, fantasieën en rituelen. In zijn typische exuberante stijl klimt het gezelschap het grote podium op met griezelige rasacteurs, livemuziek van Jan De Smet en bangelijk veel schmink.

M.m.v. Gezinsbond Gewest Kortrijk (leden krijgen € 1 korting op de 'lidkaart waarmee je spaart')

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kurt Van der Elst
Kleine en grote kinderen zijn gewaarschuwd: het griezelsprookje 'Bangerik' is soms beangstigend geniaal.
De Standaard

Credits

Tekst, regie & kostuumontwerp: Stef Lernous. Compositie & live muziek: Jan De Smet. Soundscape: Jef De Smet. Spel: Gert Jochems, Kirsten Pieters, Lukas Smolders, Lien Thys, Tine Van den Wyngaert & Chiel van Berkel. Licht- & decorontwerp: Sven Van Kuijk.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok