do 5 mrt ’20 20:15
Een ode aan Johnny Cash

Johnny Cash: The man and the music

Dominique van Malder & Ride This Train
5 mrt ’20
20:15
  • do 5 mrt ’20
    20:15
    OC De Wervel, Bellegem

Ride This Train is de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Niet zeker of dat te danken is aan Franky (gespeeld door Dominique Van Malder). Hij gelooft dat hij Johnny Cash himself is.

Ride This Train geldt als de beste Johny Cash-coverband van België en omstreken. Naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder voor extra speelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Dominique Van Malder speelt Johny Cash, neen, hij IS Johny Cash. Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij je mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash. Het leven van Johny Cash zit boordevol anekdotes, straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. I walk the line, A boy named Sue, Jackson, Ring of fire. Dompel jezelf een avondje onder in het countrybad van deze legende.
 

In 2015 gaat Ride This Train van start. De zes straffe muzikanten verdienen hun sporen in diverse bands (Les Sacs a Sacs, The Satellites, De Dolfijntjes,…) en veroveren het publiek met hun gedeelde passie voor de ‘boom chicka boom’. Dominique Van Malder is gekend van het Canvasprogramma Radio Gaga. Hij maakt ook deel uit van Studio Orka.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Van & met: Dominique Van Malder (vocals), Koen D’Haene (vocals), Els Meurisse (vocals), Piet Clarysse (lead guitar/slide guitar), Wouter Droesbeke (rhythm guitar/harmonica), Luc Byttebier (bass guitar) & Dick Vanhoegaerden (drums/percussion).

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring