za 7 mrt ’20 20:15
Een allegorie op de zinloosheid der dingen

Ik ben Piet en ik heet Pierre

Piet de Praitere
7 mrt ’20
20:15
  • za 7 mrt ’20
    20:15
    OC Rollegem, Rollegem

In ‘Ik ben Piet en ik heet Pierre’, maken we als het ware een boswandeling door de rechterschors van de gevierde Komiek/auteur. Er is het boek en er is de voorstelling. Het is uitademen op papier en beleven in het theater. Een allegorie op de zinloosheid der dingen.
Geen enkel mens heet hoe hij is. ‘Zijn vader was een Simca en zijn moeder was een Chrysler’ was misschien evidenter geweest als titel. Maar dan werd het boek en de voorstelling wellicht minder au sérieux genomen.
Hij zal humor brengen voor u met elke vezel van zijn lichaam en hij zal u nooit ofte nummer teleurstellen.
 

Piet De Praitere raakt redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Ondertussen kennen we hem ook als Claude Delvoye uit ‘Bevergem’ (Canvas).

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring