di 17 mrt ’20 20:00
Internationale relaties onthult

Het Rusland van Poetin en de relatie met het Westen

Jan Balliauw
17 mrt ’20
20:00
  • di 17 mrt ’20
    20:00
    OC Marke, Marke

Jan Balliauw vertelt over het ontstaan van de huidige crisis tussen Rusland en het Westen, en wat de gevolgen zijn voor de internationale relaties.

Jan Balliauw vertelt over het ontstaan van de huidige crisis en welke gevolgen die heeft voor de relaties tussen Rusland en het Westen. Hij verklaart ook de strategie van ‘hybride oorlogsvoering’ die Rusland daarbij gebruikt. Welke gevolgen die strategie tot nu heeft gehad en hoe het Westen daarop heeft gereageerd. Voorts gaat hij in op de onverwachte verkiezing van Donald Trump tot president van de VS.

Jan Balliauw is expert internationale relaties en Rusland bij VRT NWS. Hij monitort de ontwikkelingen in het buitenland en is een autoriteit op het vlak van Oost-Europa.


Een organisatie van OC Marke i.h.k.v. Voordrachtenreeks Marke i.s.m. werkgroep voordrachtenreeks Marke.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring