za 28 mrt ’20 20:15
Onvervalste stand-up comedy van de bovenste plank

Uit respect voor de buren

Dries Heyneman
28 mrt ’20
20:15
  • za 28 mrt ’20
    20:15
    OC Molenheem, Heule

Wie aan zijn twintigste niet links is, heeft geen hart. Wie aan zijn vijftigste nog links is, heeft geen verstand. Dit is geen uitspraak van Dries Heyneman maar van een zekere Winston Churchill. Je weet wel, die kerel die met 160.000 man Normandië binnenviel zodat wij achteraf op ons gemak een pintje zouden kunnen drinken. Ik proef graag van onze verworden vrijheden, vooral na een optreden, aan de bar. Wanneer ik dan s’ nachts terug thuis kom vertel ik mijn vrouw honderduit over alles wat ik heb meegemaakt. Ze vraagt dan of ik wil zwijgen, al was het maar uit respect voor de buren.

Met het cabaretduo Ter Bescherming van de Jeugd wint Dries Heyneman in 2008 het Leids Cabaret Festival. Hij regisseert voorstellingen van o.a. Han Solo, Begijn Le Bleu, Freddy De Vadder,… Als scenarist en acteur staat hij mee aan de basis van de fictiereeks Bevergem. Afgepeigerd, uitgeperst, leeggezogen, onderbetaald en dodelijk vermoeid keert Dries Heyneman nu terug naar zijn oorspronkelijke passie: het podium.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring