do 30 apr ’20 20:15
Nederlandse cabaret van sterrenniveau

Contact

Peter Van Ewijk
30 apr ’20
20:15
  • do 30 apr ’20
    20:15
    Arenatheater
    Verplaatst

In 'Contact' combineert de Nederlander Peter van Ewijk zijn liefde voor geschiedenis, sterrenkunde, eighties-synthmuziek en geestige feitjes in een wervelende cabaretvoorstelling. Welcome to space!

Deze voorstelling wordt, omwille van de Coronamaatregelen, verplaatst naar een latere datum, maar we betalen de ticketprijs terug. 
Mensen die een ticket kochten voor deze voorstelling krijgen (of kregen) een mail. Meer info vind je hier.

In 1977 werden drie buitengewoon belangrijke dingen gelanceerd: Voyager 1, Voyager 2 en Peter van Ewijk. Aan boord van de Voyagers bevonden zich twee identieke gouden platen met daarop het tinderprofiel van de aarde, bestemd voor buitenaardse wezens.

Peter van Ewijk werd gelanceerd zonder gouden plaat. Hij moest zelf maar uitzoeken hoe je nu precies contact maakt met anderen. Ondertussen, veertig jaar later, zijn de Voyagers nog steeds op zoek naar buitenaardse intelligentie terwijl Peter het al moeilijk genoeg heeft met het vinden van binnenaardse intelligentie.

‘Contact’ is een cabaretvoorstelling over het fascinerende verhaal van de Voyagers en de gouden plaat en of het wel zo verstandig is om te willen daten met buitenaardse wezens terwijl we eigenlijk nog steeds met onszelf overhoop liggen? Ewijk combineert in 'Contact' zijn liefde voor geschiedenis, sterrenkunde, eighties synth-muziek en rare, geestige feitjes in een wervelende, geestige cabaretvoorstelling (met beeld en muziek). 

Peter van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten en staat sindsdien in Nederland en Vlaanderen op de planken. Dit is zijn eerste solo-voorstelling!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Onderdeel van:
Selecteer vier

Credits

Tekst & spel: Peter van Ewijk. Muziek: Peter van Ewijk & Olaf Noordanus. Coaching: Patrick Nederkoorn & Tim Goditiabois. Visuals, licht & computers: Videotroopers.com.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring