wo 27 mei ’20 20:15
Bos kust het kind in ons wakker

Tijd

Stef Bos
27 mei ’20
20:15
  • wo 27 mei ’20
    20:15
    Schouwburgzaal
    Verplaatst

Stef Bos boetseert een voorstelling rond zijn nieuwe cd. Het levenslustige 'Tijd' kust het kind in ons wakker. Feestelijk, kleurrijk en optimistisch.

Wegens de Coronamaatregelen wordt deze voorstelling naar een latere datum verplaatst (03/06/21). Je ticket blijft behouden. Mensen die een ticket kochten voor deze voorstelling krijgen (of kregen) een e-mail. Heb je een ticket voor deze voorstellingen en past de nieuwe datum niet? Dan krijg je vanzelfsprekend je geld terug.

We sturen een mail naar de tickethouders met de specifieke werkwijze. Hier vind je alvast meer info.

Kijk de zon breekt door de wolken
En het licht valt naar beneden
Tijd om te gaan leven

Zie de waanzin in de wereld
En de stukgeschoten steden
Het is tijd
Om te gaan leven


Want op een 
dan ben je grijs
En je wordt wat je verzwijgt
Tijd om te gaan leven


In januari 2020 verschijnt de nieuwe cd van Stef Bos: ‘Tijd’. Die nieuwe verzameling vormt ook de basis voor zijn nieuwe voorstelling. Een voorstelling met het credo van de jaren zeventig als vertrekpunt: Verbeelding aan de macht. Een voorstelling over levenslust en fantasie. Een avond waarin het kind in ons wordt wakker gekust. Een deel van de songs van de in 2019 verschenen cd ‘De Ridder van Toledo’ passeert daarbij ook de revue.
Een feestelijke kleurrijke optocht van optimisme. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring