Beweeglijk en fantasierijk klankgedicht (4+)

ChitChat

Tuning People & Maas theater en dans
zo 9
december

 Geniet met hele gezin

Boem, pats, bam, plonk, klonk, auw. In dit dansduet hotsen en botsen twee meisjes erop los. Ze giechelen, lachen, proesten het uit, spelen, tateren, dansen, ravotten, vechten en maken het weer goed. Ze bewegen als een twee-eenheid, elkaar voortdurend imiterend. Onafscheidelijk en dan weer los. In en uit de pas. Roekeloos in de wereld en het leven.

 

‘ChitChat’ – met Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden – is een beweeglijk en fantasierijk klankgedicht, een cadeautje van het gezelschap Tuning People voor de allerjongsten. Wedden dat ze schuddebuikend de schouwburg zullen verlaten?

 

 

ChitChat in de Theaterkrant

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans
Clara Hermans

 

 

"Abstracte dans kan oh zo leuk, mooi en raak zijn. (...) Zo speels het klankgedicht zich verder ontwikkelt, zo speels en sprankelend zijn de variaties in de danspassen en bewegingen. De twee meiden snoeren elkaar de mond, krijgen nog even ruzie, trekken elkaars paardenstaarten af, om daarna weer als twee olijke vriendinnen samen te huppelen en te lachen. Hun guitigheid is aanstekelijk. De kinderen wiebelen mee op hun stoelen om dan stilletjes te volgen en in lachen en schateren uit te barsten." Tuur Devens in de Theaterkrant.

Onder het kijken wil je zelf ook meedoen, hinkelen en springen
Moniek Merkx

Credits

Choreografie & dans: Charlotte Goesaert & Karolien Verlinden. Muziek & geluid: Joost Maaskant. Eindregie: Jef Van Gestel. Kostuums: Maartje van Bourgognie. Licht: Gé Wegman. Met de steun van: De Vlaamse overheid.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok